Minerva-tori K226

K01401-K226

Siltavuorenpenger 5 A, Helsinki

Paikkamäärä
80
Esteettömyys
Esteetön
Lisätietoja

Minervatori on toiminnallisuutta, aktivoivaa opetusta ja erilaisten teknologioiden opetuskäyttöä tukeva muunneltava oppimisympäristö (Engaging Learning Environment ELE). Kokonaisuuden muodostavat tilat on mahdollista yhdistää toisiinsa jakamalla jokaiseen samaa ääntä ja kuvaa. Erityisen hyvät puitteet tila tarjoaa ryhmätyöskentelylle, työpajatoiminnalle sekä etäosallistumismahdollisuutta vaativille tilaisuuksille. Tilassa on oma langaton internetyhteys (Univ Helsinki Minerva), johon voi liittää omia laitteita. Salasanan saa pyytämällä.
Tavoitteena on käyttää koko tilakokonaisuutta (K226, K222b, K222c, K227, K228, K229 ja K232) yhteen opetustapahtumaan tai muuhun tilaisuuteen.

 

Muuta huomioitavaa: Minerva-torilla järjestettäviin tapahtumiin sekä opetuksen suunnitteluun ja toteutukseen on mahdollista saada tukea tarvittaessa Helsingin yliopiston Opetusteknologiapalveluissa työskenteleviltä oppimisympäristöihin erikoistuneilta koordinaattoreilta. Otathan yhteyttä ajoissa!

Hinta
174,84
€ / h
Hintaluokka:
A8
Sis.
24% ALV

Varusteet

Ruudun jakaminen tilasta toiseen on mahdollista mikäli keskusaukion Cynap-laite on käytössä. Tilan AV-varusteet ovat varaajan käytössä sekä varaajan vastuulla. Mikäli asiakas haluaa käyttää omia laitteitaan, on hänen itse varmistettava niiden yhteensopivuus tilan laitteiden kanssa. iPadit saa käyttöön joko tilavastaavalta tai vahtimestareilta. Opetuksen jälkeen iPadit tulee kerätä ja siirtää takahuoneeseen iPadeille merkitylle hyllylle, jollei tilavastaavien kanssa toisin sovita. Tukea laitteiden käyttöön saa tarvittaessa tilassa työskentelevältä tilavastaavalta tai vahtimestareilta. Lisäksi av-ohjaustoiminnoilla varustetun esittäjän työaseman ohjeistus löytyy takahuoneesta K233.
  • Unitube
  • Dataprojektori
  • Tietokone
  • äänentoisto
  • älytaulu
  • mikrofoni/summaääni

Haluatko varata tämän tilan?

Tilavaraus:

puh. 02941 24500 puhelinaika ma-pe klo 12:00 -13:00

sähköposti: tilavaraus@helsinki.fi